Filmavond

Voor 2 april had de Activiteiten Commissie een filmavond met poffertjes vooraf op het programma staan. Het was nog een verrassing welke film er gedraaid zou worden. De aanmeldingen voor die avond druppelden eerst binnen, maar al snel groeide het uit tot een flinke groep. En toen was het zover. Lees maar even mee met het verslag van de Activiteiten Commissie:

Eindelijk mochten we weer! Wat hebben we dit gemist de afgelopen 2 jaar. Zo fijn dat het nu weer kan. We gingen mooi van start met een filmavond voor onze jeugdleden. De poffertjes vlogen er doorheen, maar gelukkig was er ook nog patat genoeg.
Hierna werd er gestart met de film “Spirit ongetemd” en wat hebben we genoten van deze mooie spannende film.
Wat ons betreft doen we dit snel weer een keer!
De Activiteiten Commissie

Alles bij elkaar was het een geslaagde avond, met een leuke film en vooral veel plezier!