Rabo Club Support

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt De Rabobank hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. De Rabobank geeft als coöperatieve bank ieder jaar een deel van haar winst terug aan de verenigingen. Dit doet de Rabobank o.a. door de Rabo ClubSupport. Je kunt dan een stem uitbrengen op je favoriete club. Jouw stem is geld waard, want hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dus help jij ook mee en steun je de Maartenruiters? Breng dan zo snel mogelijk je stem uit! Dat kan via de link:

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

Dit kan t/m 27 september. Doen hoor😉! De bijdrage zullen we inzetten voor de aanschaf van een nieuwe lieve en brave pony. Meer hierover vind je op:

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=271272

Rabobank
Kan een afbeelding zijn van 10 mensen, staande mensen, buitenshuis en tekst