De Grote Clubactie

Zaterdag 24 september is de Grote Clubactie van start gegaan. De Maartenruiters doen ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is het aanschaffen van nieuwe spiegels in de binnenbak. Een spiegel is een hulpmiddel voor de ruiter om een goede zithouding te krijgen.
Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas! Alle onze jeugdleden tot 15 jaar ontvangen een verkoopboekje. Maar natuurlijk kunnen er ook online loten gekocht worden. Ga daarvoor naar:

https://lot.clubactie.nl/lot/de-maartenruiters/441819

Tot 21 november kunnen er loten worden gekocht via deze link. We vragen de jeugdleden die loten verkopen met het verkoopboekje om vóór 15 november de boekjes in te leveren in de brievenbus in de wachtruimte van de manege. De trekking van de Grote Clubactie loterij vindt plaats op 6 december.

Er zijn mooie prijzen te winnen met de loterij. Misschien lukt het u om de hoofdprijs van €100.000,- te winnen, of de tweede prijs een Skoda Kamiq, of de derde prijs een cheque t.w.v. €10.000,- van Keuken Kampioen. Er valt nog veel meer te winnen. Bent u benieuwd? Neem dan een kijkje op: https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/
Steunt u de Maartenruiters ook?