De Carrouselweek

In de weken voorafgaande aan de carrouselweek wordt er flink geoefend en werd er besproken in welke kleding er uiteindelijk gereden zou gaan worden. Op zaterdag 1 juni was het dan zover en ging de carrouselweek van start. De kantine was open, zodat iedereen kon komen kijken onder het genot van een hapje en een drankje. Elke dag in deze week vonden tijdens de lesuren de proefjes en uitvoeringen plaats. De jonge ruiters lieten zien wat ze in de afgelopen tijd allemaal hadden geleerd. En wat deden ze het goed! De gevorderden gingen voor uitvoeringen waar synchroon lopen de uitdaging was. Ook hier zagen we prachtige uitvoeringen. In alle gevallen was het mooi om te zien dat zowel de pony’s als de ruiters er veel plezier in hadden! Dat is wat we bij de Maartenruiters belangrijk vinden: mens en dier moeten vooral plezier hebben in het rijden.
En natuurlijk is er altijd tijd voor een lolletje tussendoor. Zo begon de jeugd spontaan te dansen, was er tijd voor een fotoshoot en gingen enkele leden het springparcours verkennen met een stokpaardje! Op vrijdag 7 juni werd de carrouselweek afgesloten. In de kantine was het gezellig druk en kon iedereen genieten van wederom mooie uitvoeringen. En voor wie nog even terug wil kijken op deze fantastische week, volgt hieronder een overzicht in beeld.