Nieuw Bestuur

Na de extra Algemene Leden Vergadering van 8 februari 2021 is er een nieuw bestuur aan de slag gegaan. Het nieuwe bestuur bedankt de afgetreden bestuursleden voor hun inzet. Een voorstelrondje van het nieuwe bestuur in het kort:

Marijke Broekema: een bekend gezicht bij de vereniging. Ze heeft een lange staat van dienst en is bekend met het reilen en zeilen binnen de vereniging. Ze in nu vicevoorzitter.

Janice Tooi: Ook een oude bekende. Ze was penningmeester tot voor twee jaar en ze heeft deze functie weer op zich genomen. Zij is al jaren rijdend lid met eigen paard.

Nettie van der Kooij: Net als Janice tot voor twee jaar bestuurslid en gaat als algemeen bestuurslid weer aan de slag. Ook zij is al jaren lid met eigen paard. Ook dochter Vivian is actief lid.

Kirsten Nauta: een nieuw gezicht. Zij is bereid zich in te zetten als secretaris. Een oud lid en nu weer verbonden met de vereniging door dochter Sanne.

Desirée de Roos: Ook een nieuw gezicht. Ze neemt als algemeen bestuurslid de website en Facebook op zich. Ze is verbonden met de club door haar dochter Myrthe.

Marja Brouwer: Is tijdens de ponytijd van haar dochters actief geweest in het bestuur. Ze gaat dit nu weer oppakken en neemt het voorzitterschap op zich. Ze is verbonden met de club als recreatief rijder en door dochter Anne-Lieke.