Burendag 2021

Zaterdag 25 September was het dan zover: Burendag 2021. We gingen om 13.30 uur van start. Meteen vanaf het begin waren er al flink wat mensen, met name de jeugd. Zij gingen in de kantine aan de slag met het poetsen en invetten van hoofdstellen. Buiten aan de picknicktafel werden de zadels onder handen genomen. Er werd flink gewerkt: de reclameborden werden schoongemaakt, de kast onder de trap werd uitgemest, spinnenwebben werden met de ragebol verwijderd, de kozijnen boven aan de buitenkant werden schoongemaakt, de ramen in de opzadelruimte werden gesopt en de reling buiten werd flink geboend. In de kantine had Marion gezorgd voor allerlei lekkers, dus het harde werken werd natuurlijk ook afgewisseld met even gezellig wat drinken, eten en kletsen. Ook dit keer waren we aangenaam verrast door het aantal jeugdige vrijwilligers die meehielpen. De jongste was 10 jaar! Top gedaan allemaal en het bestuur wil iedereen hartelijk bedanken voor de inzet en de gezelligheid! Samen hebben we er een geslaagde middag van gemaakt!