Nieuwe website

Daar is ie dan, de nieuwe website! Het oude, vertrouwde verhaal van de Maartenruiters in een nieuw jasje. In 2020 was er door het vorige bestuur al flink wat werk verzet voor deze nieuwe website. Het was aan het huidige bestuur om de website verder uit te bouwen en meer Maartenruiters-eigen te maken. Dat vergde wat denkwerk, veel uitproberen, ook fouten maken en weer herstellen, maar uiteindelijk kwamen we uit op dit mooie eindresultaat. Dat werken hebben we niet alleen gedaan! We hebben hulp gehad van Marieke van der Ploeg en Noémi Leistra die mooie ideeën hebben aangedragen en de prachtige foto’s van de pony’s hebben gemaakt en Marjolein van der Burg heeft ons geholpen door ons technisch te ondersteunen. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de hulp bij het tot stand komen van deze website. Mocht je nu zelf ook een goed idee voor de website hebben (of over andere onderwerpen in de manege), laat het ons dan weten. Voor deze website veel kijk- en leesplezier toegewenst