Een week lang onderlinge wedstrijden

De afgelopen week, van 20 t/m 25 november waren er onderlinge wedstrijden tijdens de lessen bij de Maartenruiters, georganiseerd door de Activiteiten Commissie in samenwerking met de instructrices. Het niveau werd door de instructrices vastgesteld en in oktober begon iedereen met het oefenen van het proefje tijdens de lessen. Omdat het voor sommige ruiters de eerste wedstrijd was, was dat best wel spannend. Maar iedereen deed het ontzettend goed! Met een echte jurybeoordeling op zak en een mooie rozet kan iedereen terugkijken op een geslaagde les middag/avond. Op de woensdagmiddag rijden er sinds kort beginnende ruiters. Omdat zij nog maar een paar lessen hadden gehad, was er voor hen geen wedstrijd, maar had de instructrice een behendigheidsparcours opgezet. Dit werd uiteraard ook beloond met een beoordeling en een rozet.
De hele week kon men genieten van proeven van F1 t/m L2. Tijdens de wedstrijden was de kantine geopend en was het daar een gezellige boel met veel ouders, familie en vrienden die kwamen kijken.