Resultaat Grote Clubactie

Ook dit jaar deed PSV de Maartenruiters mee aan de Grote Clubactie. Het doel was om €1000,- bij elkaar te krijgen als bijdrage aan een paddock voor de manegepony’s. Onze jeugdleden zijn in oktober en november aan de slag gegaan met lotenverkoopboekjes, lotenverkooplinkjes en een eigen verkooppagina op www.clubactie.nl. De vereniging had daarbij een kleine wedstrijd uitgezet: de Maartenruiter die de meeste loten wist te verkopen, zou een prijsje winnen. Wij, de Actie Commissie en het bestuur, konden niet vermoeden dat de jeugd zó goed haar best zou doen. Want in totaal zijn er 408 loten verkocht dit jaar en dat leverde de Maartenruiters maar liefst € 979,20 op! Dit is in vergelijking met het voorgaande jaar (2022 – € 513,24) bijna 500 euro meer! Een top prestatie! Dit maakte dat er voor gekozen is om niet 1, maar de beste 3 loten verkopers een prijsje te geven.
Op zaterdag 23 december vond de uitreiking van de prijzen plaats op de manege: Antoinette (helaas niet aanwezig), Salina en Maayke werden in het zonnetje gezet . Zij kregen een cadeautje overhandigd en een medaille van de Grote Clubactie uitgereikt. Daarnaast werd het eindbedrag officieel bekend gemaakt.
Voor alle leden die meer dan 20 loten hebben verkocht, ligt eveneens een medaille klaar op de manege.
Wij willen onze jeugdleden hartelijk bedanken voor hun inzet. Zij hebben een prachtige prestatie neergezet waar we super trots op zijn en ook heel blij mee zijn. Tevens bedanken we iedereen onze de vereniging heeft gesteund door loten te kopen. 💖


De Actie Commissie, Rixt en Desirée, en het Bestuur