Jeugd sponsoractie van start

Op 12 februari is de 19e Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz weer van start gegaan. Wij zijn heel blij dat onze vereniging De Maartenruiters dit jaar weer mee mag doen.
Hoe werkt het ook al weer?
Bij elke 10,- euro aan boodschappen krijgen klanten een Jeugd Sponsor Munt. Daarnaast zijn er geselecteerde sponsorproducten en wekelijks sponsor aanbiedingen. Bij deze aanbiedingen worden extra Jeugd Sponsor Munten uitgegeven en profiteren klanten van euro’s extra voordeel. In de elke Poiesz staat een display met kokers. Elke deelnemende vereniging heeft zijn eigen koker. De koker van de Maartenruiters bevindt zich in de Poiesz in Kollum. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten er in onze koker terecht komen, des te hoger wordt het uiteindelijke sponsorbedrag. Dus hierbij roepen wij iedereen op om de Jeugd Sponsor Munten aan de Maartenruiters te doneren!

De Poiesz Jeugd Sponsoractie loopt van maandag 12 februari tot en met zondag 7 april 2024. In de week van 25 tot en met 30 maart zal onze vereniging gepromoot worden in de Poiesz van Kollum. Op 30 maart 2024 zal deze promotieweek afgesloten worden met een actieve verkoopronde van de spaarsprinter door leden van onze eigen vereniging in de Poiesz in Kollum! We hopen dan veel te verkopen én veel munten binnen te halen voor de Maartenruiters. Het eindresultaat van deze spaaractie zal tenslotte op 19 april bekend worden gemaakt. We hopen ook dit jaar weer een mooi bedrag bij elkaar te sparen. Help jij ook mee met sparen?!