Een weekend vol activiteiten

Het weekend begon op vrijdagavond 22 maart. Marleen van Dierenartsen Praktijk Dokkum kwam aan ruim 20 geïnteresseerden langs om informatie te geven over Paard & Voeding. Het was een zeer leerzame en interessante avond, waarbij menigeen naar huis ging met nieuwe inzichten.
Op zaterdag 23 maart ontvingen we ’s ochtends appels van de Poiesz voor de Jeugd Sponsoractie, die we gratis uit konden delen dit weekend. In de middag werd de Paasbokaal gehouden. Deze wedstrijd is door de Activiteiten Commissie nieuw leven ingeblazen. De wedstrijd was voor ruiters met en zonder startpas. Het leuke aan deze activiteit was dat de te rijden proef zelf gekozen mag worden en dat men verkleed mocht komen. En aan dat laatste hadden sommigen gehoor gegeven met hele leuke creaties! Zo hadden we Pipi Langkous op bezoek, reed er een boef rond en zagen we Tinkerbel voorbij komen. De kantine zat gezellig vol. En iedereen ging met een prijsje naar huis. De activiteiten commissie kijkt dan ook uit naar volgende jaar, want het was zeker voor herhaling vatbaar!
Op zondag was er een officiële KNHS bixie wedstrijd die begon met een springparcours. Het is prachtig om de jonge ruitertjes te zien stralen in de rijbak. Ook deze dag werd druk bezocht door familieleden van de ruitertjes en andere belangstellenden. Hierdoor was het gezellig druk in onze kantine.
We kijken terug op een ontzettend gezellig weekend.