Opbrengst Poieszactie

Op vrijdag 19 april jl. was het dan zover: Het Poiesz Jeugd Sponsoractiegala. Met 6 Maartenruiters togen we naar het WTC Expo in Leeuwarden, waar om 18.30 het feest begon. Naast optredens van Smûk en Flemming, was DJ Winston Black er en kwam ook Kalvijn langs om de gouden JSA munten uit te rijken. De 10 verenigingen die het hoogste bedrag hebben opgehaald kregen op het podium hun cheque uitgereikt. Verder was er van allerlei lekkers te krijgen. Het was een fantastisch feest, waar de sfeer er goed in zat. Onze 6 leden genoten volop. Tenslotte kregen we aan het einde van de avond onze cheque overhandigd door de medewerkers van Poiesz Kollum. En wat hebben we weer een prachtig hoog bedrag bij elkaar gespaard!
We bedanken Poiesz Supermarkten voor deze geweldige actie en het mogen meedoen! Onze dank gaat zeker ook uit naar iedereen die met ons mee gespaard heeft! Zonder jullie was dit niet gelukt 💖🥰