Grote Clubactie 2023

Op zaterdag 23 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan. De Maartenruiters doen ook dit jaar weer mee. De opbrengst van de Grote Clubactie wordt besteed aan de bouw van een paddock.
Het geld bij elkaar sparen gaat natuurlijk niet vanzelf. Wij vragen onze leden dan ook om aan zoveel mogelijk familie, vrienden, kennissen en collega’s loten te verkopen via de link:
Steun De Maartenruiters – Grote Clubactie
Onze jeugdleden helpen ook mee en gaan op pad met een loten verkoop boekje. Hoe meer loten ze verkopen via hun eigen verkooppagina, des te meer kans hebben ze op mooie prijzen. Zo krijgen ze de Grote Clubactie medaille als ze 25 loten verkopen. En verkopen ze 40 loten of meer, dan kunnen ze zich aanmelden voor de Kidsverkoopwedstrijd om kans te maken op een cadeaukaart van € 150,- van Top1Toys! Daarnaast ontvangt de Maartenruiter die de meeste loten verkoopt een leuke attentie namens het bestuur van de Maartenruiters.
Hoe werkt het precies?
Een lot kost € 3,- per stuk en 80% daarvan is voor onze vereniging. Omgerekend is dat maar liefst € 2,40. In eerste instantie steun je hiermee onze vereniging, maar daarnaast geeft elk lot ook nog eens kans op mooie prijzen. De winkans is 1 op 10 dit jaar! Eind november vindt de trekking plaats en hopen we natuurlijk dat je een mooi prijs wint, zoals bijvoorbeeld € 100.000,- of 2 jaar lang zorgeloos rijden in een Skoda, of een reischeque voor 2 personen van € 2500,- van Corendon. Kijk voor meer prijzen op: Prijzen Grote Clubactie 2023. Check hier alle prijzen!
Wij wensen onze leden veel succes bij de verkoop van loten!